Kandidaat bestuursleden

Ik ben Ton Hekkenberg, 71 jaar, tuinderszoon (zegt niets over mijn tuinkennis) opgeleid in de civiele techniek (weg- en waterbouw) werkzaam geweest bij de gemeente als opzichter en chef beheer openbare ruimte. Na 25 jaar heb ik, na de nodige studie, een draai gemaakt naar het pastoraat en ben ik ongeveer 20 jaar actief geweest als pastor in de parochies van de Zaanstreek, Haarlemmermeer en omgeving Haarlem.
Zes jaar geleden ben ik in Huizen komen wonen en sinds twee jaar heb ik een tuintje “In de Boomgaard”. Ik wil graag mijn kennis en levenservaring inzetten om het bestuur te versterken, maar wel als dit bestuur uit tenminste vijf personen bestaat.

Ik ben Roy van Midde en bij de meesten van jullie welbekend, al was het alleen maar van de tuindienst op zaterdagochtend. Ik ben al bijna twintig jaar lid, heb in vele commissies gezeten en heb eerder ook in het bestuur gezeten.
Ik heb me nu weer aangemeld om een bestuurstaak te vervullen. Waarom?
Niet omdat ik mezelf zo'n geweldige bestuurder vind. Ik ben mijn leven lang al erg vergeetachtig en chaotisch van aard. En met de jaren (71!) wordt het er niet beter op. Gelukkig kan ik goed met mensen omgaan en ben ik oplossingsgericht.
Ik meld me aan omdat ik zie dat het bestuur heel dringend versterking nodig heeft. Iedereen weet dit maar al anderhalf jaar lang is er geen reactie.
Daarom dus!

Even kort voorstellen. Erwin Visser. Diverse bestuurlijke ervaringen. Leiding geven aan bedrijf afdelingen. Commissie secretaris van een branchevereniging. Kwaliteitsgroepslid van een andere branchevereniging. Rustig, kalm, bedachtzaam.

Ik ben Henk Anemaat en ik stel mij op voordracht van een aantal leden kandidaat voor het bestuurslidmaatschap. Samen met mijn vrouw tuinier ik al bijna 40 jaar, vanaf de start van dit tuincomplex op hetzelfde stukje tuin. In 2019 ben ik ook toegetreden tot het bestuur. In april van dit jaar was mijn termijn verstreken en ben ik vrijwillig teruggetreden. Ik miste het verenigingswerk toch wel een beetje. Daarom heb ik besloten het bestaande bestuur te versterken door mij aan te melden voor het bestuurslidmaatschap.

LET OP! Gewijzigde openingstijden van de winkel.

X