Tuinwinkel

Wij verkopen speciaal en exclusief voor onze leden en tegen concurrerende prijzen veel producten voor het tuinieren. Ons assortiment bestaat uit bodemproducten in zakken,  meststoffen, tonkinstokken, diverse afschermnetten en ook de honing van de Bijenschans. In augustus kunt u voordelig aardbeienplantjes aanschaffen.In september kunt u dan pootknoflook en pootuien bestellen welke in oktober geleverd worden. In het najaar verkopen wij  stalmest en champost.

Zaden en pootgoed voordelig bestellen
Half november verwachten we de bestelgidsen voor zaden, pootgoed en andere tuinproducten van Garant Zaden en Van der Wal. Profiteer van 10% korting op zaden. U hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment (biologische) zaden en pootgoed zoals aardappelen, uien en knoflook. De bestellingen worden via de tuinwinkel geleverd en u steunt onze tuinvereniging ermee. Houd u er rekening mee dat in februari geen los pootgoed door de tuinwinkel wordt ingekocht.

Twee keer in het voorjaar organiseren we een plantjesmarkt waar onze leden groenteplantjes kunnen kopen. Ook is de Tuinwinkel de plek om je aanvraag voor grondbewerking te doen.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een bepaald product of andere zaken?
Kom dan gerust langs tijdens onze openingstijden, het team van vrijwilligers staat voor u klaar.

U kunt uw vraag ook stellen via dit contactformulier.

Openingstijden in het seizoen (1 maart-10 december)
Dinsdag- en donderdagmiddag van 14:30- 15:00 uur
Zaterdagochtend van 9:30- 12:30 uur

LET OP! Gewijzigde openingstijden van de winkel.

X