Bestellen

Op deze pagina kunt u allerlei producten bestellen. U kunt het formulier thuis downloaden, afdrukken en invullen. Daarna inleveren en afrekenen in de winkel. Voor de tuinders die dit niet kunnen liggen er bestelformulieren in de winkel.

Aardbeiplanten

De besteltermijn voor aardbeiplanten is verstreken.

Vroegprijs
Elianny€0,80
Flair€0,80
Lambada€0,65
Midden 
Korona€0,65
Polka€0,65
Maxim€0,65
Laat 
Senga Sengana€0,65
Florence€0,80
Doordragend 
Ostara€0,65
Evie€0,80
Biologisch 
Allegro Vroeg€1,05
Verdi Midden€1,05
Salsa Laat€1,05
Ostara Doord.€1,05

Stalmest en/of champost

Bestellen uiterlijk 17 september 2022, zodat er rekening mee gehouden kan worden met inkopen.
Prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.
Champost is er begin oktober. Stalmest is er daarna, rond november.
Er komt geen stalmest meer in het voorjaar.

Uien en knoflook

In oktober is het tijd om winteruien en knoflook te planten. Bestellen en afrekenen in de winkel.
Bestellen uiterlijk zaterdag 3 september 2022. We verwachten dat tussen 19/ 24 september 2022 de winteruien  en de knoflook kunnen worden opgehaald.

Radar biologische ui is kwalitatief een van de betere winteruien. De maat 22-26 mm is makkelijker met de hand te poten en geeft uitgegroeid, een hoger aantal dikke uien (< 70 mm). 500 gram is ongeveer 60/63 stuks.

Prijs 2022: € 3,- per 500 gram

Morado knoflook is een van origine Spaanse knoflook soort met paars-rode tenen. Uit onderzoek blijkt dat de Morado het meeste van de stof allicine bevat, de “natuurlijke” penicilline. Morado krijgt een stevige bloemstengel, waar in de zomer ook bloemen in komen. Mooi om te zien, en lekker om te eten. Voor lange bewaring is het verstandig om deze bloemen te verwijderen. Zo voorkom je dat alle groeikracht in de bloem verdwijnt. Knoflook is nog steeds niet via zaad te vermeerderen, alhoewel hier wel zaadfirma’s op kruisen.

Prijs 2022: € 6,25 per 500 gram

Vallelado knoflook heeft witte tenen met mild pittige smaak. De opbrengst van herfstplantgoed is over het algemeen beter. Het nadeel van herfstplant kan zijn, onkruid en nattigheid. Planten in ruggetjes op een warme zonnige plek. Oogsttijdstip is Juli, of eerder als vers of als bosknoflook. Probeer eens een blaadje op de boterham of in de salade, heerlijk mild.

Prijs 2022: € 6,25 per 500 gram

Bestellijsten voor Aardappelen en Zaden volgen zodra deze uitgegeven worden door onze leveranciers.

Voor Dahlia`s kijk op deze website en geef via de mail of een briefje in de winkel op welke  je wilt bestellen. We maken er een verzamelbestelling van om verzendkosten te kunnen delen. Dahlia Webshop – Koop dahliaknollen online bij Frans Sturm

Bestel voor 3 september
Uien en knoflook

OK
X