Wat krijgt u er voor

Wanneer u zich aanmeldt als lid, betaalt u inschrijfgeld. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een rondleiding en ontvangt u bericht of u al dan niet toegelaten bent als lid. Elk lid betaalt contributie. U kunt hulptuinder worden en/of kiezen uit tuinen met drie verschillende afmetingen te weten: tuinen van 50, 100 of 200 m². Vaak komt u dan eerst op een wachtlijst te staan.

Als u een tuin krijgt aangeboden, dan wordt deze door de vereniging schoon opgeleverd en u kunt dus direct aan de slag nadat u het huurcontract hebt getekend. U zult zich waarschijnlijk afvragen wat dit nu allemaal vanaf dit jaar kost:

Contributie   €  55,00 per jaar ** 
Inschrijfgeld   €    7,50 éénmalig **
borg    50 m²   €   50,00 éénmalig *
borg 100 m²   €   50,00 éénmalig *
borg  200 m²   € 100,00 éénmalig *
huur    50m²   €    20,00 per jaar **
huur 100 m²   €    35,00 per jaar ** 
huur 200 m²   €    50,00 per jaar ** 
   
   

             Bij beëindiging van het lidmaatschap en nette oplevering van de tuin wordt de borg terugbetaald. 

**             Jaarlijks worden tijdens het ALV (algemene ledenvergadering) de contributies en bijdragen vastgesteld. Bij inschrijving wordt het lid op de wachtlijst geplaatst en is tot de tuin wordt toegewezen alleen contributie en inschrijfgeld schuldig. Hulptuinders zijn normale leden en betalen alleen inschrijfgeld en contributie (dit is na bestudering van de statuten gerectificeerd).

***            Bij het in huur nemen van een tuin na 1 september zijn over dat jaar alleen contributie en borg verschuldigd.

Ook krijgt u maandelijks een nieuwsbrief waarin naast actualiteiten ook artikelen staan die betrekking hebben op het verbouwen van groente en fruit.

Verder beschikken wij over een in- en verkoopcommissie die u zaden e.d. met grote korting kan aanbieden. Zij zorgen er ook voor dat u wekelijks diverse benodigdheden voor uw tuin zoals potgrond, compost, maar ook gronddoek en stokken kunt kopen. En aan het eind van het jaar stalmest voor de tuin kunt bestellen. De in- en verkoopruimte is in het seizoen iedere zaterdag geopend van 9.30 tot 12.30 uur en op dinsdag en donderdag van 14.30-15.00 uur.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten?

Kom dan eens langs op de Friesewal 42. We kunnen u dan meer vertellen. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is uw belangstelling definitief gewekt en wilt u zich inschrijven? U kunt hier een inschrijfformulier downloaden.

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved.